Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.05.07. 18:39 Egyszarvu

Josh Peck anatómia

Josh is az egyik kiemelt színészpalántáim egyike. Biztos mindenki emlékszik A kiskrapek visszavág című film "Köpeny"-ére, vagy a Harag sodrásában (Mean Creek) a nagydarab idegesítő gyerekre, aki aztán egy csónakázás után "véletlenül" a vízbefullad... Esetleg, aki abban a szerecsés helyzetben van, hogy van otthon Nick(elodeon)-je, és nézi a Drake & Josh-t, akkor az már érzékelhetett valamit abból, amit a képek majd megmutatnak!
Tehát ő Josh Peck, de most nem filmográfiát szeretnék írni, csupán azt a tényt, hogy a srác néhány év alatt nagyon megváltozott (mármint külsőleg). Biztos nem Norbi UpDate-e segített neki, de hogy meghökkentő a látvány, az biztos!

 Nos így nézett ki Josh 2003-ban:               

Így pedig idén januárban:




Csajok! Állakat visszarakni a helyére! Itt van még egy kép, ez is ütős, az egyik új filmjéből a The Wackness (amerikai bemutató: 2008. augusztus 29)

1 komment

Címkék: josh peck


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr19458789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása