Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.05.07. 22:26 Egyszarvu

The Wackness - bemutató 2008. augusztus 29.

Jó lesz, jó lesz! Legalábbis az előzetesek és a szereplők listájából ítélve mindenképpen! :)
Persze ezt a filmet is kísérik bulvár témák, minthogy Mary-Kate Olsen és Ben Kingley között elcsattan egy röpke csók... Hát lehet, hogy lesznek akik ezért fognak beülni a moziba, de remélem a többség nem ilyen lesz.. A tovább után minden amit tudni lehet eddig a filmről (+ képek, trailerek)


Amit a filmről:
1994 nyarán New York utcái lüktetnek a hip-hop zenétől és a szél a marihuana édes aromáját viszi az emberek orrába, de változás van a levegőben. Az újonnan megválaszott polgármester hamarosan elkezdi új "bűnözés" elleni progjamát, ami kiterjed többek között az utcán hordozható magnók betiltására, a graffitisek és a nyilvános helyen alkoholt fogyasztók börtönbüntetésére... Tiltakozása jeléül Luke Shapiro (Josh Peck) - aki a főiskola előtti utolsó nyarát tölti - különböző dopping és ajzószereket kezd el árulni, haverjával (Ben Kingsley) terápiás célokra. (tvfm.hu)

A The Wackness-ben egy Luke nevű ifjú drogdealer (Josh Peck) marihuánával fizet pszichiáterének, Dr. Squiresnek, akit Kingsley játszik. Mary-Kate Olsen Luke egyik állandó vevőjét, Uniont játssza. Miután Squires elhidegül feleségétől (Famke Janssen), egyre szorosabb barátságot köt Luke-kal. "A csók Unionnal alig néhány másodpercig tart, aztán eltűnünk egymás életéből és soha többet nem találkozunk a filmben. De ő indítja el bennem azt a folyamatot, ami végül elvezet a boldogságomhoz." - magyarázza Kingsley a csók jelentőségét. A történet tovább bonyolódik, amikor Luke beleszeret a pszichiáter lányába, akit Olivia Thirlby (A United 93-as, Snow Angels) alakít. (origo.hu)

Trailer-ek:

Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem az előzetesek alapján egy kicsit a Tétova tinédzserek hangulatát idézi.

Képek: A moziposzterre katt az eredeti méretéért!








Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr96459166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása