Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.06.04. 19:54 Egyszarvu

Dean's time is up ... Supernatural s03e16

Nem mondom, hogy nem számítottam erre a befejezésre, no de akkor is.. Dean a Pokolban? De végülis, ha jól belegondolunk, az, hogy az idősebbik Winchester megmeneküljön a végzetétől annyira fatális hiba lett volna, mint hogy (akik a PB-t tv-ben nézik, azoknak spoiler!) a Prison Breakben lefejezett Sara visszatérjen a 4. évadra élve és virulva. Tehát az írók jól tették, amit tettek, csak felmerül a kérdés, hogy akkor hogyan is lesz ebből 4. évad?
Számomra 2 verzió elépzelhető: 1: Sammy is a Pokolba kerül, 2: Dean visszatér, de nem a saját testében. A 2. változat óriási baklövés lenne, hiszen az X-Akták is hova jutott a végére már (se Mulder, se Scully)... Igaz, Sam is a párnapos holtestébe még visszatérhetett, de kérdés, hogy Dean hogyan szabadulna a drótok erdejéből, amelyre lelke kifeszíttetett....
Majd szeptemberre kiderül...

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat winchester odaát jared padalecki jensen ackless suernatural


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr53503940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása