Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2012.04.02. 23:36 Egyszarvu

Joseph Gordon-Levitt

Joe-t talán először a 10 dolog amit utálok benned hősszerelmes tinifiújaként láttam először. Cuki srác, de azért itt még nem vettem észre, hogy mekkora tehetség. Amikor is favorit lett, az az 500 nap nyár című gyönyörűség megtekintése utáni idő volt. Ez a film alapjáraton megérdemelne egy külön bejegyzést, mindenki, aki teheti, nézze meg a filmet!

Szóval itt már felkeltette az érdeklődésemet, nosza imdb, nézzük még miben láthatom. A 7.0 feletti filmekkel kezdtem, és igen jól sikerült beletrafálnom a Mysterios Skin volt. Van magyar címe is, de nem hiszem, hogy valaha adták volna tv-ben, DVD-n pedig nem jelent meg (Titokzatos bőr). Ebben egy olyan fiatal fiút játszik, aki egy gyerekkori trauma után úgymond "hímringyó" lesz. Te jó ég, az az alakítás nem semmi egy 23 éves fiútól (amúgy talán 16-17 éves a filmben, és nem tűnik fel, hogy nem annyi). Aztán pár film itthoni megnézése után jött a moziban az Eredet. Szerintem eléggé vitte a hátán a dolgot. Nos aztán itt a Hesher. Hát hogy is írjam le? Egy társadalmon kívüli, ápolatlan, erőszakos fickó, drogozik, iszik, füstöl mint a gyárkémény, mégis valamennyi szeretet fellelhető benne. Talán. Nemolyan rég futott a mozikban a 50-50, nem értem, hogy a rákos-fiú alakítás miért nem érdemelt arany szobrot (legalább a Golden Globe-ot, hiszen arra még jelölték is).

Legközelebb majd feltűnik az új Batman filmben, illetve új mozifilmje lesz a Premium Rush, a Looper és  a Lincoln, mind elég jónak tűnik ^^

 

Egyébkén Joe is gyerekszínészként  kezdte, feltűnt reklámokban, itt az egyik kedvencem, 10 éves volt:

 

Jelenleg pedig szülőatyja a HitRecord elnevezésű vállalkozásnak. Folyamatosan keresik a tehetséges embereket, kisfilmeket, film montázsokat csinálnak a beküldött videókból, megjelentettek egy könyvet Tiny Book of Tiny Stories címmel, Joe írásaival. A 50-50 bevételét például egészében a művészek támogatására, új kiadványok megjelentetésére, kisfilmek készítésére fordítják. A HitRecordos videókból egyértelműen kiderül, hogy mennyire közvezlen egy figura. Tehetséges, kedves, és vagány. Mi kell még?? Lassan már egy Oscar ^^

Szólj hozzá!

Címkék: színész of summer batman 500 days levitt joseph joe gordon inception hirecord


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr554360179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása