Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.05.16. 14:23 Egyszarvu

Pár csepp Dexter

Még kínzóan messze a 3. évad, de legalább már kaptunk a ShowTime-tól új képet, ami azt is elárulja, hogy -akár csak tavaly- szeptember 30-a lesz a NAGY NAP!
(képforrás: sorozatjunkie.hu)


Sajnos tudom, hogy sok embernek fogalma sincs Dexter létezéséről, maximum rajzfilmfigura személyében.. Ezért, az, aki szeretne valami igényeset, megdöbbentőt, érdekeset, és humorosat, véreset és kegyetlent látni, annak irány a Dexter 1. évadja (sok-sok helyről letölthető, de a segítség kell, akkor írj), mert JÚNIS 3-ÁN jön a Dexter 2. évada a Viasat 3-on. Ehhez mindenképpen látni kéne az első 12 részt, mert csak akkor fog ütni a 2. évad első része! 

Pont ennél a sorozatnál ajánlanám Michael C Hall hangot inkább.. A szinkronnal sincs gond, de azért az eredeti Dexter-orgánum.. Az kell...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tv sorozat dexter várjuk


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr83472549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása