Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.05.10. 19:22 Egyszarvu

Jön a magyar szerencsétlenség folytatása!

Akár hiszitek, akár nem, ez nem a Kész Átverés! Ez halálosan komoly, csak azt nem értem, hogy MIÉRT??

Gyorsan a most futó Kis Vuk-ról nyilatkoznék:
Magáról az alapsztoriról nem nagyon mondanék semmit.. Hiszem mindenkinek tök egyértelmű, hogy a cikrkuszok elsősorban "repülő rókákat" foglalkoztatnak. Jó rendben, gyerekeknek szól.. Legyen ez az alapsztori, hogy a szegény cirkuszi állatok megmentésére indulnak az erdei állatok.. De akármilyen gügye a történet, a grafikát nem tudja lemosni... A Sims 1 játék figurái is hihetőbben mozogtak a térben, mint  a Kis Vuk éhségétől megriadó nyúl... A karakterek meg... A félig kampókezű motoros nő, meg a két, a végén világító undorító csatlósa.. Én nem tiltakozom az ellen, hogy egy mesében a negatív figurák gonosznak is nézzenek ki, de ezek ocsmányak...
Mért van az, hogy a 101 kiskutyában a két gonosztevő kb ugyanilyen agyi állapottal rendelkezett, mint ez a két animációs rondaság, de azokat még akár szeretni is lehetett.. Ezek meg..


Mondjuk számomra a film legkiakasztóbb része akkor is a végső fordulat, amikor a kerekesszékes gyerek csakúgy felállt a székből és billegés nélkül rásétált a szakadék fölött lévő farönkre, ahol Kis Vuk és a szájában lógó lányka tartózkodott, majd semmi erőlködés nélkül visszahúzta a halálból a kiscsajt.. No rendben, egy sokk, de ezután...: Megérkezett a kampókéznő, és Kis Vuk hősiesen nekiugrott, de az félkézzel (talán pont a kampóssal) elcsapta a kisrókát, aki egy lassított jelenetben, röptében rákacsintott a vaskarú asszonyság mögött álló medvére, aki vette a lapot, és kiütötte a főgonoszt! Aztán megjött a rendőrség, a rosszak bilincst kapnak, és közben megérkezett a kisfiú apukája is (vagy nagyapja?) aki szerintem észre sem vette, hogy a srác már a saját lábain áll... No de még nincs vége!! Minden sztorinak kell, hogy legyen a végén egy bölcsség is! Ennél a következő a mondani való (kb):
"Tavasszal mindenhol új rügyek sarjadnak, mindenhol kölykök rohangálnak, a gyerekekből felnőttek lesznek, a felnőttekből pedig öregek..." Na bumm. Köszönjük szépen!És még egyesek azon vannak kiakadva, hogy Döglégy Zoli rappel benne! Szerintem az az egyetlen pozitívum..

Na tehát a film óriási bukta, a készítők a bemutató előtt azt szajkózták, hogy többszázezer nézőt várnak, de idáig olyan 9000-en látták, szóval nem is értem, hogy hova készülne a 2. rész? Az a 9000, aki látta, biztosan nem fogja megnézni a folytatást, aki meg nem látta, tudja, hogy jól tette.
"Gát György elmondása szerint a Kis Vuk forgalmazási jogára már több külföldi cég is lecsapott." (sg.hu)
Hát kíváncsi leszek.. Nem tudom, ha talán a második részt valami rendes animációs cég csinálná, és normális sztori is lenne, akkor bizakodnék. De így?

Na majd kiderül.. Minden esetre ez a film is megmutatta, hogy mi magyarok mire vagyunk képesek, ha összefogunk : egy magyar filmet, csak magyar szavazatok alapján a világ legrosszabb filmjei toplistán a 4. helyre emelni! :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr44462883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása