Egyszarvu szerint..

Minden mi új, minden mi jó :) (szerintem)

Utolsó kommentek

Linkblog

Rovatok

2008.06.01. 14:18 Egyszarvu

Sötét lovagságok

Ütős kép, mi? És a film hivatalos oldaláról akár 1600x1200 -as felbontásban is letölthető sok más háttérképpl együtt, valamint olyan poszterek is leledzenek a letöltés menüpont alatt, mint ez itt:


Egyébként a The Dark Knight minden bizonnyal a 2008-as nyár egyik legjobban várt filmje.

Szerintem azok, akik azt hiszik, hoyg Heath Ledger halála miatt fogják sokan megnézni, tévednek.  A stáb nem "használta ki" a helyzetet, nem promóztak ezzel, és én, mint Heath-nagyrajongó leszögezhetem: Ha ez a nagyszerű fiatal színész nem hagyja itt a földi létet januárban, akkor is megnlzném a moziban a filmet, igaz, így is miatta...
És szerencsére a készítők nem követték el azt a botor hibát, amit a Narniások igen, hogy fél év után is ugyan azt az előzetest nyomják (piciny átalakítással), a Batmanesek viszont apránként nyomják a csemegéket, a trailerjeik pedig egyre jobbak!

Az első előzetest nem raknám be, hiszen elég sok elemet felhaszál belőle a csodás 3., de a 2. szerintem a legütősebb. Tehát íme:

A második

A harmadik

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi batman heath ledger


A bejegyzés trackback címe:

https://egyszarvu.blog.hu/api/trackback/id/tr14497701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása